5x slimme systeemwanden voor kantoren

Systeemwanden zijn een goede oplossing waarmee je je huidige kantoorruimte anders indeelt. De systeemwanden zijn flexibel in te zetten, waardoor je je kantoor altijd kunt aanpassen naar de situatie. Wanneer je bedrijf bijvoorbeeld in korte tijd groeit, kun je door middel van systeemwanden gemakkelijk extra werkplekken creëren.

Volglas systeemwanden

Met volglas systeemwanden creëer je eenvoudig een ruimtelijk kantoor met luxe uitstaling. Volglas systeemwanden zijn ideaal voor het creëren van extra werkplekken, zonder dat het de ruimte optisch kleiner maakt. Daarbij behoud je de natuurlijke lichtinval in de ruimte.

Wil je meer privacy, maar wel een ruimtelijk gevoel? We kunnen volglas systeemwanden voorzien van een folie. Denk bijvoorbeeld aan een zandstraalfolie met toffe print!

Lees meer over volglas systeemwanden.

Systeemwanden met glaselementen

Deze systeemwanden zijn een perfecte combinatie tussen ruimtelijk en privacy. Je kunt systeemwanden oneindig combineren. Zo is dit een perfect oplossing als je meubels tegen de wand wil plaatsen, maar ook veel lichtinval wil. Dan maak je het deel waar de meubels komen dicht.

Lees meer over systeemwanden met glaselementen.

Dichte systeemwanden

Dichte systeemwanden zijn de meest voorkomende optie. Simpelweg omdat je hiermee veel privacy creëert. Om die reden zijn de systeemwanden ideaal voor vergaderruimtes. Dichte systeemwanden zijn gemakkelijk te plaatsen en isoleren goed. De wanden zijn bovendien volledig naar wens aan te kleden; bijvoorbeeld in de huisstijl van jouw bedrijf.

Lees meer over dichte systeemwanden.

Nulvoeg systeemwanden

Een nulvoeg systeemwand is een dichte systeemwand waar geen profielen zichtbaar zijn. Dit geeft de wand een strakke en minimalistische look. Deze systeemwanden worden vaak gebruikt in kantoren. Er zijn veel mogelijkheden in de beplating en afwerking. Hierdoor kun je de wanden volledig afstemmen op de uitstraling van de ruimte.

Lees meer over nulvoeg systeemwanden.

Multifuncitonele ruimtes

Met systeemwanden creëer je gemakkelijk multifunctionele ruimtes. Zo kun je een systeemwand voorzien van een draaischarnier. Hierdoor kun je de ruimte afsluiten en open zetten. Je kunt de ruimte als vergaderruimte gebruiken, maar ook als bijvoorbeeld lunchruimte gebruiken door de wand open te zetten.

Benieuwd hoe een systeemwand in jouw kantoorpand staat?

Onze specialisten denken graag met je mee! We kijken goed naar de soort ruimte en welke systeemwand daarbij past. Zo heeft een vergaderruimte voor kort overleg een andere systeemwand nodig dan een vergaderruimte waar lange overleggen plaatsvinden. Neem contact op om een afspraak te maken. Ben je benieuwd naar de kosten? Je kunt hier de prijs van systeemwanden berekenen voor jouw situatie.

Geschreven door Hopman Ruimtemakers geplaatst op 5 november 2020

Wil jij ook je merk versterken door een nieuwe inrichting? Neem contact op!