De kracht van rendement en medewerkers: Waarom ik doe wat ik doe!

Een tijdje geleden hebben wij een DISC-training gedaan om te zien waar onze krachten liggen. Bij mij ligt dat in het commerciële én persoonlijke aspect. Twee tegenstrijdigheden die af en toe kunnen botsen. Later ging ik er verder over nadenken en ik denk dat hier de essentie ligt waarom ik doe wat ik doe. Rendement is voor mij een grote drijfveer, maar altijd met oog voor medewerkers. Ik ben niet tevreden als mijn medewerkers dat ook niet zijn, maar heb ook altijd visie om te groeien. Precies de reden waarom kantoorinrichting zo belangrijk is. Aan de ene kant levert het meer rendement op en aan de andere kant houdt het je medewerkers tevreden én trek je er nieuw talent mee aan. Omdat ik vaak de vraag krijg hoe je dan zo’n kantoor inricht, hebben wij een e-book gemaakt voor ambitieuze ondernemers. Met 10 tips om werkgeluk te bevorderen en nieuw talent aan te trekken.

Gratis e-book met bonus!

In het e-book hebben wij een gratis weggever toegevoegd van enorme waarde. Download het e-book nu en ontdek hoe jij jouw bedrijf naar nieuwe hoogten kunt laten groeien en een omgeving creëert waar iedereen graag werkt. Jouw team verdient het en jouw bedrijf verdient het!

    Ja, ik ontvang het gratis e-book!

    Ontvang nu ons e-book met 10 tips voor werkgeluk en het aantrekken van nieuw talent in je inbox!.
    Geschreven door Ellis Hartog geplaatst op 15 juni 2023

    Wil jij ook je merk versterken door een nieuwe inrichting? Neem contact op!