Dit doen we

Wij werken het best als we vanuit een leeg canvas kunnen werken. Van eerste schets tot de sleuteloverdracht. Zo komen we tot het beste resultaat: een kantoorruimte die werkt. Hieronder zie je waar we goed in zijn.

Ontwerpen Ontwerpen
Bouwen Naar bouwen
Inrichten Naar inrichten
Systeemwanden Systeemwanden

Dit doen we het best

We zijn gespecialiseerd in het totaalplaatje: van eerste schets tot de sleuteloverdracht. Dat is wat we het beste doen. Door het hele proces op ons te nemen, zorgen we dat jij nergens omkijken naar hebt.

Ruimtes tussen de 400 en 3500 vierkante meter hebben onze voorkeur. Deze ruimtes weten we als geen ander om te bouwen naar inspirerende kantoorinrichtingen.

Het totaalplaatje

Zo werken we

We maken werkbare ruimtes. Wij zetten de mens centraal in onze ontwerpen. Onze kantoren vervullen de behoefte van jouw werknemers. Denk aan voldoende daglicht, beweging en natuurlijke materialen.

Zo werken we

Kracht in turn-key

Vanuit een leeg canvas werken wij het best. Een lege ruimte biedt eindeloze mogelijkheden. Wij ontwerpen, bouwen en richten jouw kantoor in. En jij hoeft alleen maar de sleutel om te draaien als wij klaar zijn.

Turn-key kantoorinrichting

Dit doen we ook graag voor jou

Ben je benieuwd hoe wij jouw ruimte kunnen ombouwen tot inspirerende werkplek waar jij, je werknemers en je klanten zich direct thuis voelen? Neem gewoon eens contact op.

Bel mij terug Contact

Contact

Meer weten over hoe een kantoorruimte kan bijdragen aan werkgeluk? Neem dan contact op met een van onze specialisten. 

Neem contact op

Offerte op maat

Vraag direct een offerte aan door op onderstaande button te klikken. Een van onze specialisten komt dan snel met een passend voorstel. 

Prijs aanvragen

Downloads

Weten wat alle mogelijkheden op het gebied van kantoorinrichting zijn? Bekijk onze download en laat je inspireren.

Naar downloads