Dit maken we

Een leeg canvas, daarmee zijn we op ons best. We werken met oog voor detail van eerste ontwerp tot de sleuteloverdracht. Zo komen we tot het beste resultaat: een kantoorruimte die werkt.

Ontwerp Ontwerpen
Realisatie Naar bouwen
Totaaloplossing Naar inrichten
Systeemwanden Systeemwanden

Op ons best

Gespecialiseerd in het totaalplaatje: van eerste schets tot de sleuteloverdracht. Dat is wat we het beste doen. Door het hele proces op ons te nemen, zorgen we ervoor dat jij er geen omkijken naar hebt.

Plattegronden tussen de 400 en 3500 vierkante meter hebben onze voorkeur. Deze ruimtes weten we als geen ander om te bouwen naar de mooiste en inspirerendste kantoorinrichtingen. Wij doen dit op een gefaseerde wijze.

Het totaalplaatje

Zo werken we

We maken werkbare ruimtes. Dit doen we met eigen mensen en eigen producten. Zo kunnen we levertijden en kwaliteit garanderen.

Onze kantoren vervullen de behoefte van jouw medewerkers. Denk aan voldoende daglicht, beweging en natuurlijke materialen.

Zo werken we

Turn-key

Een lege ruimte biedt eindeloze mogelijkheden, daarom starten wij het liefste met een blanco canvas. Wij ontwerpen, bouwen en richten jouw kantoor in. Jij hoeft alleen maar de sleutel om te draaien als wij klaar zijn en te genieten van je nieuwe kantoor.

Turn-key kantoorinrichting

DIT DOEN WE OOK GRAAG VOOR JOU

Benieuwd hoe wij jouw ruimte kunnen ombouwen tot inspirerende werkplek waar jij, je werknemers en je klanten zich direct thuis voelen? Neem gewoon eens contact op.

Bel mij terug Contact