Bouwen

Na het akkoord van het definitieve design begint de volgende stap in het proces: de realisatie. De mooiste fase en tegelijk misschien voor jou de spannendste van het project. Want hoe vallen alle keuzes die op papier en in de 3D-modellen zo logisch leken in elkaar. 

De Makers

Onze ervaren Makers zijn als geen ander in staat om dat wat op papier staat te realiseren. Ervaren vakmensen zorgen voor een professionele inrichting die geheel gestyled opgeleverd wordt. Het moment dat alles samenkomt, dat is waar we het voor doen.

De Makers

Projectmanagement

Een nieuw kantoor realiseren is een flinke klus. Daarom neemt Hopman Ruimtemakers het gehele traject van je over. Jij hoeft je geen zorgen te maken. Onze ervaren projectmanagers zorgen ervoor dat het project binnen budget blijft en dat jij op de afgesproken dag de sleutel van je nieuwe kantoor kunt omdraaien. Turn-key in de letterlijke zin van het woord.
We garanderen dat een door ons gemaakt ontwerp binnen budget en planning blijft. Dat doen we door een zorgvuldige voorbereiding, het werken met preferred suppliers en met onze eigen mensen: de Makers.

Een bericht versturen

Vul het contactformulier in. Dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op.

Laat je inspireren
Welke stijl past het beste bij jouw wensen? Zakelijk, modern, industrieel, of juist een speels kantoor. Onze adviseurs weten als geen ander de mogelijkheden en helpen je graag. Neem vrijblijvend contact op.

Contact

Meer weten over hoe een kantoorruimte kan bijdragen aan werkgeluk? Neem dan contact op met een van onze specialisten. 

Neem contact op

Offerte op maat

Vraag direct een offerte aan door op onderstaande button te klikken. Een van onze specialisten komt dan snel met een passend voorstel. 

Prijs aanvragen

Downloads

Weten wat alle mogelijkheden op het gebied van kantoorinrichting zijn? Bekijk onze download en laat je inspireren.

Naar downloads