Inrichten

In deze laatste fase worden de puntjes op de i gezet. Hier brengen we sfeer aan, die belangrijk is om de identiteit van je organisatie te laten zien. Ook zorgt een goede kantoorinrichting voor een behaaglijke sfeer en een fijne werkplek.

Versterk je merk

De identiteit van je organisatie wordt gemaakt door de details. Door in de inrichting kenmerkende meubels en accessoires te gebruiken, kun jij je merk laten spreken op de werkvloer.

Ergonomische werkplekken

Een van de pijlers voor het inrichten van onze kantoren is een veilige werkplek. Om dat te realiseren, houden we altijd rekening met een werkplek die ergonomisch is ingericht. Denk dan aan sta-bureaus en voldoende mogelijkheid om je eigen werkplek te kiezen.

Flexibele ruimtes

Door ruimtes flexibele elementen in te richten, maak je de ruimte toepasbaar voor verschillende activiteiten. In stilte werken, een presentatie voorbereiden of een actief teamoverleg: één ruimte kan meerdere doelen dienen.

Een bericht versturen

Vul het contactformulier in. Dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op.

Laat je inspireren
Welke stijl past het beste bij jouw wensen? Zakelijk, modern, industrieel, of juist een speels kantoor. Onze adviseurs weten als geen ander de mogelijkheden en helpen je graag. Neem vrijblijvend contact op.

Contact

Meer weten over hoe een kantoorruimte kan bijdragen aan werkgeluk? Neem dan contact op met een van onze specialisten. 

Neem contact op

Offerte op maat

Vraag direct een offerte aan door op onderstaande button te klikken. Een van onze specialisten komt dan snel met een passend voorstel. 

Prijs aanvragen

Downloads

Weten wat alle mogelijkheden op het gebied van kantoorinrichting zijn? Bekijk onze download en laat je inspireren.

Naar downloads