Ontwerp

Een goed ontwerp start bij de mens. Dit is de eindgebruiker en deze wordt dan ook centraal gesteld. Een kantoor dat werkt voor de mensen die er werken.

Onze designers kijken naar de omgevingsfactoren van jouw kantoor en ontwerpen volgens de laatste trends. Het design is altijd passend voor de organisatie.

Het ideale kantoor

Een groot deel van de dag brengen we door op kantoor. Het is daarom belangrijk dat de kantoorruimte goed werkt. Het ideale kantoor voldoet aan verschillende eisen. Veel daglicht, een gezond klimaat, voldoende ruimte om te bewegen en een plek om op te laden bijvoorbeeld. Onze designers weten alles af van werkgeluk en ontwerpen kantoren altijd volgens deze principes.

Doordachte ontwerpen
Altijd verrassend
Versterkt je merk

Versterk je merk

Jouw kantoor is het visitekaartje van je organisatie. Het is de beste plek om je bedrijfsidentiteit te laten zien. Dat gaat verder dan een logo op de muur of het gebruik van herkenbare kleuren.

Een goed kantoor sluit naadloos aan bij de cultuur en DNA van je bedrijf. Een mooi voorbeeld is het kantoor dat we hebben gerealiseerd voor Q42. Pak jij de trap naar beneden of pak je liever de glijbaan?

Ik wil mijn merk versterken
Doordachte ontwerpen
Altijd verrassend
Versterkt je merk

Q42: Speels kantoorontwerp

Veel kleurgebruik, inspirerende ruimtes en zelfs een glijbaan naar beneden.
Dit is toch ook jouw droomkantoor?
Naar het project

    Een bericht versturen

    Vul het contactformulier in. Dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op.