Ontwerp

Een goed ontwerp start bij de mens. Door de gebruiker centraal te stellen creëren wij een kantoor dat werkt voor de mensen die er werken. Een goed kantoor voldoet aan een aantal eisen.

Onze designers ontwerpen volgens de laatste trends en maken designs die altijd passend zijn bij de organisatie.

Het ideale kantoor

Een groot deel van de dag brengen we door op kantoor. Het is daarom van belang dat de kantoorruimte werkt voor de werknemers. Het ideale kantoor voldoet aan een aantal eisen. Veel daglicht, een gezond klimaat, voldoende ruimte om te bewegen en een plek om op te laden zijn een aantal van deze eisen. Onze adviseurs weten alles van werkgeluk en ontwerpen de kantoren altijd volgens dit principe.

Door zo veel mogelijk aan deze eisen te voldoen, draagt het kantoor bij aan het werkgeluk, welzijn en daarmee aan de productiviteit van de medewerkers.

Versterk je merk

Het kantoor is het visitekaartje van je organisatie. Dit is dan ook de beste plek om de identiteit van je merk neer te zetten. Dat gaat verder dan een logo op de muur of het gebruik van herkenbare kleuren. 
Een goed kantoor sluit naadloos aan op de cultuur van het bedrijf. Een goed voorbeeld is het kantoor dat we hebben gerealiseerd voor Q42. Pak jij de trap naar beneden of past een glijbaan meer bij jouw organisatie.

Ik wil mijn merk versterken
Doordachte ontwerpen
Altijd verrassend
Versterk je merk

Q42: Speels kantoorontwerp

Veel kleurgebruik, inspirerende ruimtes en zelfs een glijbaan naar beneden. Dit is toch ook jouw droomkantoor?
Naar het project

Een bericht versturen

Vul het contactformulier in. Dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op.

Laat je inspireren
Welke stijl past het beste bij jouw wensen? Zakelijk, modern, industrieel, of juist een speels kantoor. Onze adviseurs weten als geen ander de mogelijkheden en helpen je graag. Neem vrijblijvend contact op.

Contact

Meer weten over hoe een kantoorruimte kan bijdragen aan werkgeluk? Neem dan contact op met een van onze specialisten. 

Neem contact op

Offerte op maat

Vraag direct een offerte aan door op onderstaande button te klikken. Een van onze specialisten komt dan snel met een passend voorstel. 

Prijs aanvragen

Downloads

Weten wat alle mogelijkheden op het gebied van kantoorinrichting zijn? Bekijk onze download en laat je inspireren.

Naar downloads