Kracht in turn-key

Het verbouwen van een kantoor of werkruimte is vaak een grote uitdaging. Het creëren van een werkomgeving waarin jouw werknemers zich op hun plek voelen en die ook nog eens jouw merkbeleving overbrengt vraagt om een gegronde aanpak.

Ontwerp

Een goede kantoorinrichting begint bij het design. Onze designers werken een voorstel uit op basis van jouw wensen, behoeften en budget. Na de presentatie van het design willen we zo snel mogelijk beginnen. De Makers staan te popelen om aan de slag te gaan.

Realisatie

De realisatie van het project is waar de tekeningen met de ruimte samen worden gevoegd. Dit hele proces van eerste schets naar oplevering is waar wij goed in zijn.
Onze ervaren monteurs gaan samen met de projectmanager van start om jouw nieuwe kantoorruimte te realiseren. Om te beginnen met de grote lijnen, van wanden tot plafonds en het (maatwerk) interieur. Door zoveel mogelijk werkvoorbereiding bij ons in de werkplaats te doen, kunnen we in korte tijd veel op locatie realiseren. De coördinatie van de realisatie nemen we geheel op ons. Zo heb jij er geen omkijken naar en kun jij je focussen op waar jij goed in bent.

Van schets tot sleuteloverdracht
Alles in eigen beheer

Onze Ruimtes

Van zakelijke kantoren naar speelse werkruimtes. We zoeken naar de identiteit van de organisatie en voeren deze in elk detail door.
Naar onze ruimtes

Een bericht versturen

Vul het contactformulier in. Dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op.

Laat je inspireren
Welke stijl past het beste bij jouw wensen? Zakelijk, modern, industrieel, of juist een speels kantoor. Onze adviseurs weten als geen ander de mogelijkheden en helpen je graag. Neem vrijblijvend contact op.

Contact

Meer weten over hoe een kantoorruimte kan bijdragen aan werkgeluk? Neem dan contact op met een van onze specialisten. 

Neem contact op

Offerte op maat

Vraag direct een offerte aan door op onderstaande button te klikken. Een van onze specialisten komt dan snel met een passend voorstel. 

Prijs aanvragen

Downloads

Weten wat alle mogelijkheden op het gebied van kantoorinrichting zijn? Bekijk onze download en laat je inspireren.

Naar downloads