Informaat

Klantnaam Informaat
Oplevering 2020

Dit kantoor heeft een semi-open structuur met extra spreekkamers en concentratieplekken. Er zijn akoestische oplossingen aan de muur gehangen zodat er ondanks de prachtige harde vloer toch een optimale akoestiek is. Om de productiviteit en creativiteit van medewerkers te stimuleren is er ruimte gemaakt voor ontspanning. Bijvoorbeeld door een boek uit de, op maat gemaakte, boekenkast in de kantine te pakken of een potje pool te spelen. Het kantoor typeert zich door de lange zichtlijn die is geaccentueerd door middel van 80 meter lange LED lichtlijnen. Er zijn vele duurzame oplossingen toegepast, zoals het hergebruiken van plafond- en wanddelen en het gebruik van meubels van de kringloop.

Informaat

Informaat

Informaat

Informaat

Informaat

Informaat

Informaat

Informaat

Informaat

Informaat

Informaat

Informaat

Informaat

Informaat

Informaat

Informaat

Informaat

Informaat

Informaat

Informaat