Het Ruimtemakers effect

Ondertussen is het bekend dat een inspirerende en kloppende kantoorruimte werkt. Voor jou, voor de medewerkers en ook voor de bezoekers. De tijd van lange gangen, kleine kantoorruimtes en grijs als accentkleur is voorbij. Ruimtes die werken, motiveren en leven: wij tekenen ervoor.

Doordachte ontwerpen
Altijd verrassend
Versterkt je merk

Kantoorruimte inrichten Kantoorruimte inrichten
Kantoorinrichting Kantoorinrichting
Kantoorinrichting Kantoorinrichting

Wij doen het zo

Is jouw kantoor toe aan een renovatie? Van de eerste schets en het beheren van de planningen tot het daadwerkelijke bouwen en de ruimtes voorzien van de juiste meubels; wij ontzorgen van begin tot eind. Wij weten waaraan een kantoor moet voldoen en combineren dat met jouw bedrijfssfeer. Niks is te gek. Zorgen voor het totaalplaatje: dát is het Ruimtemakers-effect.

Het begrijpen van jouw verhaal en dan omzetten in het interieur van je kantoor. Dat is waar wij goed in zijn. We beginnen met een leeg canvas waarmee we alle kanten op kunnen gaan. Industrieel, kleurrijk, zachte tinten of juiste geometrische vormen. Wij creëren een ruimte die werkt voor alle medewerkers.

Zo voorzien we jullie van alle ruimtes waar behoefte aan is. Zijn er werkplekken nodig om gefocust te kunnen werken of juist een plek om samen te komen? Staat genoteerd. Of willen juist een entree waar de bezoeker zich welkom voelt en een prettig gevoel ervaart? The first impression says it all. Dit realiseren we met jou. Uiteraard nemen we je in alles mee en zetten we samen de puntjes op de i. Op basis van onze kennis en jouw ideeën gaan we aan de slag.

De Ruimtemakers manier

We hebben onze vaste Ruimtemakers en werken met eigen materialen, of die van vaste suppliers. Zo weten wij wat we bieden en weet jij precies wat je kunt verwachten. Alle gemaakte keuzes presenteren we in renders en animaties. Alles om het ontwerp op z’n best in beeld te kunnen brengen. Zo veel mogelijk gebeurt vanuit onze eigen werkplaats. Dan hoef jij je kantoor niet uit en kun je tijdens het proces gewoon blijven werken. Is het tijd voor de verbouwing? Dan zorgt onze projectmanager ervoor dat het hele proces soepel verloopt. Budget? Houden we scherp in de gaten. Planning? Beheren wij. We zorgen dat jij er niets voor hoeft te doen.

Houd je ruimte mooi

En dan is je kantoorruimte af. Door onze turn-key methode hoef je alleen maar de sleutel om te draaien en je nieuwe werkplek te bewonderen. Overal is voor gezorgd. Maar daar blijft het niet bij. Met ons ‘behoud je ruimte’-abonnement zit je ook na oplevering goed. Onderhoud, coaching en jaarlijkse kerstdecoratie zorgen ervoor dat je kunt blijven genieten van jouw nieuwe ruimtes. Waar wacht je nog op?

We doen het graag voor je

Benieuwd hoe wij jouw ruimte kunnen ombouwen tot inspirerende werkplek waar jij, je werknemers en je klanten zich direct thuis voelen? We spreken graag af om de mogelijkheden te bespreken.