Systeemwanden

Welk type systeemwand past het best bij jouw situatie? Ga je voor een dichte wand voor meer privacy of kies je voor een glazen wand voor veel natuurlijk lichtinval? Voor elke situatie hebben wij een passende oplossing.

Vakkundige installatie
A-kwaliteit wanden
Totaaloplossing mogelijk

Over systeemwanden

Systeemwanden zijn oplossing waarmee je een kantoorruimte anders indeelt. Je creëert gemakkelijk extra werkruimte, maar breekt de ruimte met hetzelfde gemak weer open. De ruimte blijft flexibel, omdat je de systeemwanden kunt verplaatsen.

Wij bieden veel soorten systeemwanden aan. Er is altijd een passende wand voor jouw situatie. Wil je vergaderzaal met privacy creëren? Kies dan voor een dichte of deels dichte wand met eventueel een geïntegreerd whiteboard. Wil je extra werkruimte, maar veel daglicht? Dan is juist een glazen systeemwand een mooie oplossing.

In ons uitgebreide assortiment vind je naast systeemwanden ook alle toebehoren, systeemplafonds en vloeren. Wij zijn dé specialist voor je complete kantoorinrichting. 

De voordelen van een systeemwand

  • Veel variëteit – Er zijn veel verschillende soorten systeemwanden. Zo is er altijd een passende voor jouw situatie. 
  • Flexibele indeling – Systeemwanden zijn gemakkelijk te plaatsen en geheel naar wens in te delen.
  • Combineren – Combineer dichte wanden met glazen wanden om een unieke uitstraling te creëren voor jouw kantoor. 
  • Demontabel – De meeste wanden zijn gemakkelijk te verplaatsen. Wanneer jouw kantoorwensen veranderen, veranderen de systeemwanden met je mee. 
  • Naar wens samenstellen – Combineer verschillende elementen om een, bij jouw bedrijf, passende stijl neer te zetten.

De totaaloplossing

Het plaatsen van een systeemwand doen we graag. Nog beter zijn we in de totaaloplossing. Van akoestisch- en lichtplan tot design en realisatie. Dat is waar we echt goed in zijn. En we helpen graag. 

Want heb je bijvoorbeeld nagedacht over de akoestiek van de ruimte of het gebruiken van het natuurlijk licht. Wij helpen je graag bij al je vragen over kantoorinrichtingen.

Wij werken volgens het WELL-principe, wat betekent dat we de mens centraal stellen. Een goede werkomgeving draagt bij aan het welzijn, werkgeluk, de gezondheid en ook de productiviteit van jouw medewerkers. Weten hoe een goede kantoorinrichting daaraan kan bijdragen. Neem dan gewoon eens vrijblijvend contact op. 

Offerte aanvragen

    Een bericht versturen

    Vul het contactformulier in. Dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op.