Systeemwanden

Welk type systeemwand past het best bij jouw situatie? Ga je voor een dichte wand voor meer privacy of kies je voor transparantie en veel daglicht met een glazen wand.

Vakkundige installatie
A-kwaliteit wanden
Totaaloplossing mogelijk

Over systeemwanden

Met een systeemwand creëer je met gemak een extra ruimte. De ruimte blijft flexibel, omdat de systeemwand altijd te verplaatsen is. Wij bieden een scala aan mogelijkheden, waardoor er altijd een wand is die bij jouw uitstraling en toepassing past. Denk aan een volledig glazen systeemwand voor een transparante en lichte ruimte of een dichte wand met geïntegreerde whiteboard voor meer privacy en praktisch gemak. 

In ons uitgebreide assortiment vind je naast systeemwanden ook alle toebehoren, systeemplafonds en vloeren. Wij zijn dé specialist voor je complete kantoorinrichting. 

De voordelen van een systeemwand

  • Veel variëteit – er zijn veel verschillende soorten systeemwanden. Zo is er altijd een passende voor jouw situatie. 
  • Flexibele indeling – systeemwanden zijn gemakkelijk te plaatsen en geheel naar wens in te delen.
  • Te combineren – combineer dichte wanden met glazen wanden om een unieke uitstraling te creëren voor jouw kantoor. 
  • Demontabel – de meeste wanden zijn relatief gemakkelijk te verplaatsen. Wanneer jouw kantoorwensen veranderen bijvoorbeeld. 
  • Naar wens samen te stellen – combineer verschillende elementen om een passende stijl neer te zetten.

De totaaloplossing

Het plaatsen van een systeemwand doen we graag. Nog beter zijn we in de totaaloplossing. Van akoestisch- en lichtplan tot design en realisatie. Dat is waar we echt goed in zijn. En we helpen graag. 

Want heb je bijvoorbeeld nagedacht over de akoestiek van de ruimte of het gebruiken van het natuurlijk licht. Wij helpen je graag bij al je vragen over kantoorinrichtingen.

Wij werken volgens het WELL-principe, wat betekent dat we de mens centraal stellen. Een goede werkomgeving draagt bij aan het welzijn, werkgeluk, de gezondheid en ook de productiviteit van jouw medewerkers. Weten hoe een goede kantoorinrichting daaraan kan bijdragen. Neem dan gewoon eens vrijblijvend contact op. 

Offerte aanvragen

Een bericht versturen

Vul het contactformulier in. Dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op.

Contact

Meer weten over hoe een kantoorruimte kan bijdragen aan werkgeluk? Neem dan contact op met een van onze specialisten. 

Neem contact op

Offerte op maat

Vraag direct een offerte aan door op onderstaande button te klikken. Een van onze specialisten komt dan snel met een passend voorstel. 

Prijs aanvragen

Downloads

Weten wat alle mogelijkheden op het gebied van kantoorinrichting zijn? Bekijk onze download en laat je inspireren.

Naar downloads