Zo werken we

Wij maken geen kantoorruimtes. We creëren werkgeluk. Een goede kantoorinrichting kan van grote invloed zijn op de gezondheid, het welzijn en geluk van een persoon. Ook draagt dit bij aan de productiviteit en de betrokkenheid bij de organisatie én daalt het ziekteverzuim. 

Onze designfilosofie

In de acht uur per dag die we gemiddeld op kantoor doorbrengen zijn er een aantal behoeften waarin we moeten worden voorzien. Een goed werkklimaat is een van die pijlers. Een aangename temperatuur en goede luchtkwaliteit zijn hierbij belangrijke factoren. 

Daarnaast zijn water, voeding, (dag)licht, vitaliteit, comfort en geest pijlers waaraan een kantoor moet voldoen. Biedt jouw kantoor naast een goede voorziening om je werk te doen ook afleiding en de mogelijkheid om jezelf op te laden? 

Lijntekening Kantoorinrichting

Van eerste schets tot sleuteloverdracht

De kracht van onze ruimtes zit in het totale plaatje van eerste schets tot de overdracht van de sleutels. Wij hebben en houden grip op het hele proces. Binnen budget en binnen planning, dat is wat je van ons mag verwachten. Wij werken met een vaste groep mensen, de Makers. Zo weten wij en jij wat je kunt verwachten.

Van schets naar sleuteloverdracht in een aantal stappen:

Start: Offerte voor ontwerp

Samen komen we tot een concept dat voor jou werkt. Waarschijnlijk heb je zelf al wat ideeën over de ruimte. Wij helpen jou het meeste uit de ruimte te halen. We zijn gemotiveerd om voor je aan de slag te gaan. 

Conceptpresentatie

Of je nu kiest voor een industrieel, landelijk, klassiek of modern interieur. Het begint bij een passend ontwerp en een goed concept. Onze ontwerpers denken graag mee en komen met een verrassend concept dat naadloos aansluit op jouw wensen.

Voorlopig ontwerp

Tijd om het concept los te laten op jouw ruimte. We nemen al jouw input mee in een voorlopig ontwerp. We gaan je verrassen

Definitief ontwerp

Het voorlopig ontwerp is geland en we hopen dat je er wat van vindt, goed of slecht. Jouw feedback wordt verwerkt in het definitief ontwerp. Het ontwerp voor jouw nieuwe kantoorruimte bestaat, op papier dan. 

Vervolg: Offerte voor realisatie akkoord

Dat wat we ontwerpen, bouwen we ook graag. Sterker nog: daar ligt onze grootste kracht. Alleen zo kunnen we garanderen dat wat er gebouwd wordt 100% overeenkomt met hoe we het hebben bedacht. Maar die keuze laten we aan jou.

Werkvoorbereiding

Een goede voorbereiding is het halve werk op locatie. Het bewerken van aluminium profielen, bestellen en op maat maken van meubels. Door zoveel mogelijk in onze werkplaats te doen, scheelt het tijd op de vloer.

Realisatie

De realisatie van het project is waar de tekeningen met de ruimte samen worden gevoegd. De Makers gaan aan de slag om het design werkelijkheid te maken. De coördinatie van de realisatie nemen we geheel op ons. Zo heb jij er geen omkijken naar en kun jij je focussen op waar jij goed in bent. 

Behoud je ruimte abonnement

We trekken onze handen niet zomaar af van de projecten. Het blijven onze ontwerpen en we blijven dan ook graag betrokken. Om jou nog langer van je nieuwe ruimte te kunnen laten genieten, hebben wij het behoud je ruimte abonnement.

Een bericht versturen

Vul het contactformulier in. Dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op.

Laat je inspireren
Welke stijl past het beste bij jouw wensen? Zakelijk, modern, industrieel, of juist een speels kantoor. Onze adviseurs weten als geen ander de mogelijkheden en helpen je graag. Neem vrijblijvend contact op.

Contact

Meer weten over hoe een kantoorruimte kan bijdragen aan werkgeluk? Neem dan contact op met een van onze specialisten. 

Neem contact op

Offerte op maat

Vraag direct een offerte aan door op onderstaande button te klikken. Een van onze specialisten komt dan snel met een passend voorstel. 

Prijs aanvragen

Downloads

Weten wat alle mogelijkheden op het gebied van kantoorinrichting zijn? Bekijk onze download en laat je inspireren.

Naar downloads