Zo werken we

Een kantoor realiseren die de behoefte van jouw medewerkers vervult, is een hele klus. Het begint met een leeg canvas en eindigt pas wanneer alle puntjes op i zijn gezet.

Onze designfilosofie

We brengen gemiddeld acht uur per dag op kantoor door. Een goede werkplek is daarom belangrijk. Denk aan een goed werkklimaat zoals een aangename temperatuur en goede luchtkwaliteit. 

Daarnaast zijn water, voeding, (dag)licht, vitaliteit, comfort en geest pijlers waaraan een kantoor moet voldoen. Biedt jouw kantoor naast een fijne werkplek ook de mogelijkheid om jezelf weer op te laden? 

Lijntekening Kantoorinrichting

Van eerste schets tot sleuteloverdracht

Onze kracht zit in het totaalplaatje. Van eerste schets tot de overdracht van de sleutels. Wij hebben en houden grip op het gehele proces. We bewaken budget en de planning. Wij werken met een vaste groep mensen; de ruimtemakers. Zo weten wij en jij wat je kunt verwachten.

Volg hieronder het proces.

#1 Start: Offerte voor ontwerp

Samen komen we tot een concept dat voor jou werkt. Waarschijnlijk heb je zelf al wat ideeën over de ruimte. Deze nemen we mee om zo alles uit de ruimte te halen. We zijn gemotiveerd om voor je aan de slag te gaan!  

#2 Conceptpresentatie

Of je nu kiest voor een industrieel, landelijk, klassiek of modern interieur; het begint met een goed concept. Onze designers denken graag mee en komen met een verrassend concept dat naadloos aansluit op jouw wensen.

#3 Voorlopig ontwerp

Tijd om het concept los te laten op jouw ruimte. We nemen alle input mee in een voorlopig ontwerp. We gaan je verrassen!

#4 Definitief ontwerp

Het voorlopig ontwerp is geland en we hopen dat je net zo enthousiast bent geworden! Jouw feedback verwerken we in een definitief ontwerp. Jouw droomkantoor staat op papier! 

#5 Vervolg: Offerte voor realisatie akkoord

Dat wat we ontwerpen, bouwen we ook graag. Sterker nog: daar ligt onze grootste kracht! Alleen zo kunnen we garanderen dat wat er gebouwd wordt 100% overeenkomt met hoe we het bedacht hebben. Maar uiteraard blijft de keuze aan jou.

#6 Werkvoorbereiding

Een goede voorbereiding is het halve werk op locatie. Onze ruimtemakers gaan aan de slag met het op maat maken en bewerken van meubels en producten worden besteld. We doen zoveel mogelijk in onze werkplaats, om tijd in het kantoor te besparen. Zo kun jij lekker doorwerken!

Kantoorinrichting

#7 Realisatie

De realisatie van het project is waar de tekeningen en de ruimte één worden. De ruimtemakers gaan van het ontwerp werkelijkheid maken. Het projectmanagement nemen wij geheel op ons. Jij hebt er geen omkijken naar en kunt je focussen op dat waar jij goed in bent. 

#8 Behoud je ruimte abonnement

We zijn trots op ons werk en trekken onze handen niet zomaar van afgeronde projecten af. Wij willen dat je blijft genieten van jouw ruimte. Met ons ‘behoud je ruimte abonnement’ verzekeren we dat jullie ruimtes optimaal blijven functioneren.

In dit abonnement zit bouwkundig onderhoud, coaching voor het gebruik van kantoormeubilair, nalopen styling en onderhoud aan wanden, deuren, planten en vloerafwerking. Als kers op de taart brengen we jaarlijks, 5 weken voor kerst, jullie kantoor in kerstsfeer met passende kerstdecoratie.

Kantoorinrichting

Wil jij ook je merk versterken door een nieuwe inrichting? Neem contact op!